Bio

La sortida al mercat del primer EP de la banda al 2014 ‘Time To Begin’ de Marina BBface & The Beatroots (The Pepper Pots, Sol Lagarto, A Contrablues, Electric Gozarela) va ser el tret de sortida d’una formació sòlida avui dia en part al seu impecable directe pero també per anar definint un estil propi que encara que beu de diferents i clares influències i que va guanyant personalitat dia a dia.

I al 2016 amb l’album sota el nom d’Still Beating es van consolidar com un dels projectes de referència de l’escena de la música negra espanyola. Un disc carregat de funk i energia, ritmes trepidants i un groove imparable. Amb un so mes cru i visceral, la Marina va tornar a atacar de nou amb una veu única que encaixa a la perfecció amb el vestit de gala brodat a base de seccions de vents i harmonies soul. Un álbum on se li dona la importància que mereix a l’art de fer cançons rodones, com demostra el contagiós primer single ‘Open Un The Window’ o mitjos temps com ‘Empty Room’ on queda al descobert tot el potencial tant de la Marina com dels seus Beatroots.

L’èxit d’Still Beating els ha permès girar per tota la península per multitud de sales amb una molt bona acollida del públic i actuar a festivals com el Black Music Festival o l’(a)phònica.

‘How Far You Can Go’ es el nom del nou single de Marina BBface & The Beatroots, un set polzades que ha vist la llum aquest mes de març en una edició limitada en vinil i que ha anat acompanyada del també nou tema ‘Shoorah! Shoorah!’, dos temes diferents pero sorprenents en calitat i energia.